Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس از تهران: از زمان همه گیری ویروس کرونا در اسفندماه سال گذشته بسیاری از فعالیت‌های ورزشی که در آن‌ها بیم عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی وجود داشت، توسط ستاد ملی کرونا تعطیل شدند.

یکی از این مراکز پیست‌های اسکی بود که به واسطه آن که برای بسیاری از مردم کاربرد تفریحی و گردشگری داشت احتمال تراکم جمعیت و انتقال کرونا در آن بالا بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این‌حال از آنجا که شروع کرونا در اواخر زمستان سال گذشته و همزمان با آب شدن برف‌ها بود، به طبع برای بسیاری از مردم رفتن به پیست اسکی در فصول گرم بهار و تابستان موضوعیت نداشت.

اما با شروع فصل پاییز و آغاز بارش‌ها و برودت هوا و نیز نشستن برف بر روی دامنه کوه‌های ارتفاعات شمالی تهران، قضیه فرق کرد و بسیاری از تهرانی‌ها حسب عادت سالیان گذشته خود به این پیست‌ها رجوع کردند. اوج این رجوع‌ها در طول دوهفته گذشته، هم‌زمان با جولان کرونا در تهران انجام گرفته بود و علی‌رغم مصوبه ستاد ملی کرونا بر دائر بودن تعطیلی پیست‌های اسکی، اما مشاهدات میدانی خبرنگار گویای فراوانی حضور مردم در پیست اسکی آبعلی،توچال و حتی دربندسر بود!

فیلم زیر مربوط به همین شلوغی در اطراف پیست دماوند در روز جمعه است.

به همین منظور به سراغ رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان دماوند می‌رویم علت شلوغی زیاد علی‌رغم تعطیلی پیست اسکی را جویا می‌شویم.

اداره ورزش:شهرداری باعث تجمع شده بود/ برای هفته آینده جلوی تکرار آن را می‌گیریم

رضا مقدم رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان دماوند در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در خصوص تجمع گردشگران در اطراف پیست آبعلی اظهار کرد: مالکیت پیست آبعلی با اداره اوقاف و امور خیریه است و اداره ورزش به عنوان مستأجر حضور دارد.

وی ادامه داد: اگر قرار است پیست آبعلی تعطیل شود، مردم از طریق رستوران‌ها و کوه‌های اطراف نیز نباید وارد پیست شوند.

رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان دماوند تصریح کرد: قرار شده تا با همکاری نیروی انتظامی، پلیس راه، هلال احمر، شهرداری آبعلی و اصناف در روزهای آخر هفته دیگر تجمعی در این پیست اتفاق نیافتد. 

قرار است با همکاری نیروی انتظامی، پلیس راه، هلال احمر، شهرداری آبعلی و اصناف در روزهای آخر هفته دیگر تجمعی در پیست آبعلی اتفاق نیافتد

مقدم با بیان اینکه ما از نظر قانونی باید تابع ستاد ملی مقابله با کرونا باشیم، افزود: اگر پیست باید تعطیل باشد نهادهای مذکور هم باید ممانعت کنند تا در محل پیست ماشینی توقف نکند که چنین مشکلی پیش نیاید.

وی خاطرنشان کرد: پیست اسکی آبعلی از اسفند ماه سال گذشته با شیوع ویروس کرونا تعطیل است؛ این پیست جنبه ورزشی گردشگری دارد و چند سالی است که مدیریت پیست اسکی آبعلی با شهرداری بوده و شهرداری به آش‌فروش، بلال‌فروش و از این قبیل موارد در محدوده پارکینگ پیست اجازه فعالیت می‌دهد که همین سبب تجمع افراد می‌شود.

اداره بهداشت: با افرادی که مردم را به داخل پیست راه دادند برخورد قاطعانه انجام می‌گیرد

حسن خیرخواه رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دماوند نیز در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در خصوص عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی‌‌ در اطراف پیست آبعلی اظهار کرد: به محض اینکه مطلع حضور مردم در پیست اسکی آبعلی شدیم اکیپ‌های نظارتی شبکه بهداشت را به محل پیست فرستادیم.

وی گفت: در ادامه و طی جلسه اضطراری که روز شنبه به ریاست معاون سیاسی فرماندار برگزار کردیم قرار شد قاطعانه با کسانی که به هر دلیلی افراد را به پیست اسکی راه دادند برخورد شود.

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دماوند تصریح کرد: پیست اسکی باید تعطیل باشد زیرا این پیستی نیست که بگوئیم فقط چهار اسکی باز در آنجا حضور دارند بلکه به محض اینکه پیست اسکی بازگشایی شود افرادی همچون آش‌فروش و غیره در آن پیست تجمع خواهند کرد و دیگر امکان کنترل و نظارت بر پیست وجود ندارد.

خیرخواه با بیان اینکه وضعیت آبعلی در شرایط نارنجی قراردارد، افزود: رستوران‌ها و مغازه‌های اطراف پیست اسکی باید تعطیل باشند و برای تکرار وقوع این قضیه در آخر هفته آتی نیز علاوه بر صحبت با اصناف و نهادهای مربوطه شخصاً برای نظارت بر نحوه اجرای قانون در محل پیست حاضر خواهم شد.

توچال شلوغ‌تر از آبعلی

با اینحال این شلوغی‌ها فقط مختص به آبعلی و پیست آن نبود و در پیست توچال در ارتفاعات شمالی تهران نیز شاهد وضعیت بغرنجی بودیم.

هیچ مجوزی از طرف فدراسیون پزشکی ورزشی برای بازگشایی تله کابین توچال صادر نشده است

که البته بعد از این رسانه‌ای شدن شلوغی سرسام آور در پیست اسکی توچال، دبیر ستاد ملی کرونا در ورزش گفت: هیچ مجوزی از طرف فدراسیون پزشکی ورزشی برای بازگشایی تله کابین توچال صادر نشده است؛ اطلاعی از صدور مجوز از جایی دیگر را ندارم اما با متخلفان برخورد خواهد شد.

کرونا بازی در ایستگاه شمشک!

با این وجود فقط این توچال و آبعلی نبودند که میزبان آخر هفته تهرانی‌ها باشند و در منطقه شمشک دربندسر نیز شاهد حضور گسترده تهرانی‌ها بودیم.

حضور گسترده  تهرانی‌ها در منطقه شمشک دربندسر  ۹۹/۰۹/۲۰

کاربران شبکه اجتماعی: مساجد تعطیل اما پیست‌های اسکی باز!

بی‌تفاوتی عده‌ای از تهرانی‌ها نسبت به شرایط حاکم بر جامعه و قربانی کردن سلامت مردم و جامعه برای تفریحات شخصی منجر به واکنش‌های بسیاری نیز در شبکه‌های اجتماعی شد.

رئیس هیأت اسکی استان تهران: برای باز کردن پست‌های اسکی منتظر نظر ستاد کرونا هستیم

مرتضی ساوه شمشکی رئیس هیات اسکی استان تهران نیز گفت: با بازگشایی پیست توچال از سوی ستاد ملی کرونا، مدارس اسکی استان می‌تواند فعالیت خود را آغاز کنند.

علی‌رغم این گفته باز مشخص نیست چرا در بعضی از پیست‌های استان اسکی بازان، طبق روال سال گذشته می‌توانستند به استفاده از خدمات بدون کمترین ممانعتی کنند، آیا ستاد کرونا مجوزی صادر کرده است که رسانه‌ها از آن بی‌خبر هستند؟

 سناریو تکراری در وعده‌ها؟

با آنکه رئیس اداره ورزش و رئیس شبکه بهداشت شهرستان دماوند بر لزوم تعطیلی این پیست و اماکن اطرافش تأکید دارد و قول حل این معضل کرونایی را برای هفته بعد داده‌اند اما ابهاماتی نیز باقی است، از جمله آنکه چرا برای هفته‌های گذشته و اوایل آذرماه که شاهد تجمع بودیم اقدامی انجام نگرفت و مجدداً در اواخر هفته گذشته شاهد تکرار آن بودیم؟

همچنین به طور واضح هم مشخص نیست این نظارت‌ها قرار است بر چه مکانیزمی انجام می‌گیرد آیا افزایش نیروی انسانی یا کشیدن فنس دور پیست راه حل خواهد بود؟

هرچند که در پیست آبعلی اگر پیست تعطیل بوده باشد و مردم از راه‌های دیگر خود را به پیست رسانده بودند اما پیست توچال تا همین حد هم تعطیل نبوده و قریب به اتفاق مردم مانند سال‌های گذشته اقدام به استفاده از خدمات این پیست کردند.

به هر حال باید دید منتظر ماند که مسؤولان محلی در آبعلی و توچال برای هفته آینده قادر به مدیریت این مسئله خواهند بود اما آنچه مُسلم و واضح است باید شاهد دخالت، ورود جدی‌تر و نظارت ارگان‌های استانی و یا ستاد ملی کرونا در ورزش باشیم و مثل موارد دیگر این خلاء مدیریت سبب به خطر افتادن جان صدها بلکه هزاران انسان بی‌گناه نشود. از کنار این مسائل نباید ساده بگذریم و در عوض راه حل اساسی و ساده آن تمکین از دستورالعمل‌های ستاد ملی مبارزه کرونا و اجرای جدی آن به هر روشی است.

انتهای پیام/۶۷۰۶۶/م

منبع: فارس

کلیدواژه: کرونا ورزشی گردشگری آبعلی اسکی پیست اسکی شمشک توییتر دیزین توچال دماوند رئیس اداره ورزش پیست اسکی آبعلی شهرستان دماوند ستاد ملی کرونا پیست های اسکی شبکه بهداشت پیست آبعلی اطراف پیست سال گذشته برای هفته تهرانی ها اسکی باز آخر هفته پیست ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۱۵۲۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احداث ۱۲ دستگاه دوربرگردان در محور‌های مواصلاتی مازندران

یاسر ابراهیمی معاون فنی و راه‌های روستایی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای مازندران گفت: با توجه به نقش دوربرگردان در ارتقای ایمنی راه‌ها و کاهش تصادفات جاده‌ای ۱۲ دستگاه دوربرگردان در محور‌های پر تصادف استان در حال احداث می‌باشد.

او افزود: احداث دوربرگردان در محور‌های (محمود آباد- نور، شماره ۳ کمربندی تنکابن، ساری فرح آباد) آکند (هلال کلا آمل-بابل، تیله نو بهشهر-گلوگاه، کلوده آمل-محمود آباد، دریا پشته رامسر، انارور رویان -نوشهر، هشت تیکه گلوگاه، هریس رامسر، قلعه کش آمل –بابل، حمید آباد ساری-فرح آباد) در حال اجراست که بخش زیادی از این پروژه‌ها رو به اتمام است.

ابراهیمی گفت: تبدیل بریدگی‌ها در جاده‌ها به دوربرگردان‌های استاندارد راهکاری مناسب برای کاهش نقاط پرحادثه در جاده‌های استان است.

او افزود: با استفاده از دوربرگردان تصادفات احتمالی حذف می‌شوند، زیرا وسایل نقلیه در یک جهت و با سرعت کم حرکت می‌کنند.

ابراهیمی با اشاره به شرایط بومی و قرارگیری روستا‌ها و مراکز جمعیتی و کشتزار‌ها در حاشیه راه‌ها، گفت: وجود شهر‌ها و روستا‌های متعدد در امتداد جاده‌های بین شهری عاملی است که، بنا به ضرورت، باعث ایجاد سرعت گیرها، تقاطع‌ها و بریدگی‌های متعددی در طول جاده‌های استان می‌شود که استاندارد نبودن این بریدگی‌ها و تقاطع‌های جاده‌ای درصد ایمنی مسیر را کاهش می‌دهد.

معاون فنی و راه‌های روستایی استان افزود: برای هریک از این دوربرگردان‌ها به طور میانگین ۲۰ میلیارد تومان از اعتبارات ملی و استانی هزینه می‌شود.

او گفت:فراهم آوردن ایمنی لازم در جاده‌ها نوعی سرمایه گذاری است که برای پیشگیری از وقوع سوانح و حفظ سلامت مردم انجام می‌شود.

ابراهیمی ابراز امیدواری کرد بخشی از این پروژه‌های مهم و ضروری تا اواخر امسال به بهره برداری برسد.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • یسلیانی، سکان‌دار هیئت اسکی و ورزش‌های زمستانی اصفهان شد
  • احداث ۱۲ دستگاه دوربرگردان در محور‌های مواصلاتی مازندران
  • آغاز عملیات احداث پل دوربرگردان شمال به شمال بزرگراه شهید چمران
  • دوربرگردان دردسرساز در شهر رشت
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • بهره وری غیر اصولی آب مشکلات آینده را بیشتر می‌کند
  • پیست موتورسواری غیراستاندارد بندرعباس، چالشی جدی
  • افزایش باد همراه با غبار محلی و مواج شدن دریا در خلیج فارس، ۱۶ اردیبهشت
  • احداث ۲۰ پروژه جدید در جنوب تهران/ ساخت پارکینگ زیرسطحی در محله جوادیه
  • بازی استقلال انقدر بد بود که تلویزیون را خاموش کردم | تیم نکونام با این وضعیت به مشکل می خورد